Introduktion til VM21

Væbnermesterskabet 2021 bliver anderledes end normalt, derfor har vi oprettet et par særlige sider, hvor du kan finde den information du skal bruge

Corona-situationen er selvfølgelig en stor brik i det samlede puslespil, og derfor er der også foretaget mange ændringer. Ændringerne har til formål at holde antallet af mennesker der mødes nede, at øge afstanden og at sikre, at vi arbejder indenfor sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Meget bliver ikke, som det plejer så det er vigtigt at du læser alle informationer vi sender ud grundigt igennem.

Netdel og Hotspot

Intet Væbnermesterskab uden Netdel og Hotspot. Derfor er der planlagt 2 hotspots og en række mindre netopgaver. Netdelen bliver en smugle anderledes end vi kender det og bliver tilpasset så det er muligt at løse opgaverne med god afsand og hygiejne.
Hotspots kommer i store træk til at ligne det, I allerede kender. Mange gode timer med mange opgaver, højt tempo, udfordringer, grin og oplevelser i patruljen

  • Netdel fra 1. marts og frem
  • Hotspot 1 bliver den 13. marts
  • Hotspot 2 bliver den 17. april
Se mere her
Finalen

Finalen bliver i 2021 afviklet landsdelsbaseret.
Nu har I, patruljerne og deltagerne, i mange år taget turen til København, nu tager VMU turen ud i landet og etablerer fysiske poster. Dette krydres med online fællesoplevelser, som kan løses fra de landsdelsbaserede lokationer. Du får altså alt det gode fra VM bragt lige til døren og kan se frem til en stor FDF-oplevelse regionalt, men med smag af et samlet forbund, der er på jagt efter de magiske 100 point.

  • Finalen bliver afholdt fra fredag den 14. maj til søndag den 16. maj

Hvordan det helt konkret bliver strikket sammen, kan vi ikke sige mere om nu, men forvent, at Finalen afholdes flere steder i landet, og at man som patrulje skal deltage i den, som ligger tættest på eget kredshus. Med forsamlingsforbud og restriktioner mod overnatning i foreningslivet er det ikke på nuværende tidspunkt tanken, at der etableres fælles lejrpladser - i stedet opfordres man til at lave lejr i eget kredshus, hytte eller hos nabokredsen. Der vil om aften være behov for at patruljen kan komme på mesterskabet.dk for at deltage i aftenoplevelserne m.m.

Tip os!


I er eksperter i gode lokationer, særlige lokale forhold og regionale guldgruber. I VMU hører vi meget gerne fra jer, hvis I har noget i lokalområdet, der passer perfekt ind i VM. Måske er det en stor åben grusgrav, nogle store åbne marker, nogle gamle fabriksbygninger eller noget helt fjerde. Vi har også behov for gode postfolk og områdeledere i hele landet, så sidder du med en lyst til at skabe et nyt og anderledes VM, så giv os et praj.
Vi glæder os utrolig meget til at begynde planlægningen af både hotspot, netdel og finale, og vi håber, at I har lyst til at lege med.