Kontakt

Væbnermesterskabsudvalget 2019. Foto: Emil Amundsen

Telefon

Under finalen kan du komme hurtigt i kontakt med receptionen, teknikfolkene eller andre fra udvalget via dette nummer: 93 40 92 33

Mailen

Du kan altid maile til os på
vm[snabelA]mesterskabet.dk

Facebook

Væbnermesterskabet har en side på Facebook, som du kan like. Her kan du se billeder fra sidste år og meget mere. Vi prøver at besvare de spørgsmål, som kommer ind, men vil du være sikker på et svar, så send os en mail.
www.facebook.com/mesterskabet

Udvalget

Skal du have fat i en specifik fra udvalget, kan du finde kontaktinformationen herunder. Du kan også læse om, hvad de arbejder med ift. VM, så du kan finde den rette person i første hug.


Christian

Christian Cannon

Mail: christian[snabelA]cannon.dk

Telefon: 40 68 01 06

Formand, dagsoplevelser og postmandskab

Christian arbejder som teamleder for kundeoplevelser og events hos Aarstiderne. Han er Seniorleder i FDF Mørkhøj og har været instruktør på utallige Seniorkurser på Vork. Christian er vild med klatring, sejllads og friluftliv og har tilbragt mange timer i trætoppene og med madlavning over bål.

Christian elsker excelark og flettejetter

Jakob

Jakob Korgsgaard Berg

Mail: jakobkorsgaardberg(snabel-a)gmail.com

Telefon:31 32 21 77

Dagsoplevelser og Grafik

Jakob arbejder er elektrikker og underviser kommende elektrikkere på tekniske skole. Til hverdag bliver FDF-lysten stillet I FDF Skovlunde, hvor han er leder for numlinge og Pilte. Jakob er derudover medforfatter til den succesfulde børnebog “SÅ LEGER VI LIGE..”

Jakob er tosset med sit niveau 94-mærke og er vildt god til leg

Matias

Matias Normann Gadeberg

Mail: M.n.gadeberg(snabel-a)gmail.com
Telefon: 30 75 02 76

Teknik og Fællesprogram

Til dagligt arbejder Matias som IT-Konsulent hos NNE, hvor han forsøger at hjælpe Pharma industrien med at skabe værdien ud af deres produktions data. Han er vild med at finde på koder og vilde historier. Når han ikke planlægger VM eller arbejder med data spiller han basket hvilket er lidt sjovt når han ikke er højere end han er.

Matias er tosset med at lave lejrbåls underholdning på sommerlejr.

Emma

Emma Samuelsen

Mail:Emmasamuelsen96(snabel-a)hotmail.com
Telefon:61 67 48 98

Dagsoplevelser og Postmandskab

Emma er ved at uddanne sig som folkeskolelærer og ved siden af studiet arbejder hun som lærervikar på Utterslev Skole. Hun er kredsleder i FDF Vesterbro og tumlingeleder i FDF Utterslev. Emma er praktisk medarbejder på Seniorkursus Vork.

Emma er en ørn med en kapgeringssav og har et fantastisk grin.


Lars

Lars Lilja Granberg

Mail: roadi[snabelA]fdf.dk
Telefon: 20 67 66 40

Teknik og Pladslogistik

Til dagligt arbejder Lars hos Cisco, hvor han rådgiver eksisterende og kommende kunder inden for opsætning og optimering af netværksinfrastruktur. Vi andre forstår ikke så meget af det, men vi har altid stabilt net til VM møderne :)

Lars er tosset med maskiner der kører på diesel og sine morgen løbeture.

Emilie

Emilie Clausen

Mail:emilie(snabel-a)c-compliance.dk
Telefon:

Tema, aftenoplevelser og 5. grafiker

Emilie er et KÆMPE konkurrencemenneske og har deltaget på VM hele 7 gange. Emilie læser til farmaceut på Københavns Universitet. Når hun ikke laver VM og læser så bruger hun alt den tid hun kan på wakeboard, Windsurfing og klatring.

Emilie drømmer om at sejle jorden rundt i en sejlbåd.

Line

Line Falkesgaard Kristensen

Mail: Line.falkes(Snabel-a)gmail.com
Telefon:51 16 44 74

Aftenoplevelser, Fællesprogram og temagrafik

Til daglig studerer Line til sygeplejerske på diakonissestiftelsen. Line bager de vildeste gulerodsbrud og kan strikke en sweater på ingen tid. Ugentlig er hun seniorvæbnerleder i FDF Skovlunde.

Line er badass hækler... ( og strikker ;)

Marlene

Marlene Schmidt Pedersen

Mail: marlene_s_p(Snabel-a)hotmail.com
Telefon:23 24 10 46

Aftenoplevelser og Fællesprogram

Marlene studerer til dagligt Design og Innovation på Danmarks Tekniske Universitet. Hun brænder for skøre idéer og skal helst have gang i så mange projekter som muligt. Marlene er leder i FDF Vesterbro, og når hun ikke er der, er hun et andet sted. Marlene er meget iderrig.

Marlene kan slikke sig selv på albuen og ligner en anden person rigtig meget.

Sarah

Sarah Larsen

Mail: sarahslarsen[snabelA]hotmail.com
Telefon: xx xx xx xx

Dagsoplevelser og Netdel

Sarah er i gang med at uddanne sig til fysioterapeut på professionshøjskolen i Hillerød. Når hun ikke studerer elsker hun at være aktiv og udfordre mig selv. Dette er typisk i form af fægtning, friluftsliv og hvad der nu ellers lige byder sig af muligheder- gerne med mulighed for en masse adrenalin. Hver tirsdag laver pilteleder i FDF i F6-Flintholm.

Sarah er tosset med gåture og friluftsliv.

Magnus

Magnus Bessing

Mail:bessingmagnus(snabel-a)gmail.com
Telefon:xx xx xx xx

Teama, aftenoplevelser og Netdel

Magnus læser til dagligt Design og Innovation på DTU. Han er væbnerleder i FDF Ledøje-Smørum og har været instruktør på en række kurser. Han har et stort konkurrencegen og har selv deltaget på VM mange gange. Magnus bor sammen med fire andre FDF'ere, blandt andet sin ene trillingebror (den anden bor længere nede i samme opgang).

Magnus har et skjult grafisk talent og et stort gå på mod