Kontakt

Væbnermesterskabsudvalget 2023

Telefon

Under finalen kan du komme hurtigt i kontakt med receptionen, teknikfolkene eller andre fra udvalget via dette nummer: xx xx xx xx

Mailen

Du kan altid maile til os på
vm[snabelA]mesterskabet.dk

Facebook

Væbnermesterskabet har en side på Facebook, som du kan like. Her kan du se billeder fra sidste år og meget mere. Vi prøver at besvare de spørgsmål, som kommer ind, men vil du være sikker på et svar, så send os en mail.
www.facebook.com/mesterskabet

Udvalget

Skal du have fat i en specifik fra udvalget, kan du finde kontaktinformationen herunder. Du kan også læse om, hvad de arbejder med ift. VM, så du kan finde den rette person i første hug.


Christian

Christian Cannon

Mail: christian[snabelA]cannon.dk
Telefon: 40 68 01 06

Formand, postmandskab & pladslogistik

Christian arbejder med ledelsesrådgivning, forretningsudvikling og kundetilfredshed hos Lokaltog. Han er medlem af FDF Mørkhøj, hvor han passer Skjoldhytten og hjælper på forskellige klasser. Christian er vild med klatring, sejllads og friluftliv og har tilbragt mange timer i trætoppene og med madlavning over bål med gode venner og som instruktør på FDF's kurser.

Christian elsker excelark og en effektiv buffet

Sarah

Sarah Larsen

Mail: sarahslarsen[snabelA]hotmail.com
Telefon: 25 13 88 81

Formand & dagsoplevelser

Sarah er udannet fysioterapeut og arbejder med genoptræning. Når hun ikke arbejder, elsker hun at være aktiv og udfordre sig selv, hvorfor hun blandt andet er en af de bedste i Europa til fægtning. Sarah blvev 2024 Københavnsmester i fægtning. Hver tirsdag er hun leder i FDF i F6-Flintholm, og i ferierne er hun instruktør på seniorkurserne i FDF.

Sarah er tosset med gåture og friluftsliv.

Jakob

Jakob Korgsgaard Berg

Mail: jakobkorsgaardberg(snabel-a)gmail.com
Telefon: 31 32 21 77

Dagsoplevelser & grafik

Jakob er uddannet elektrikker og underviser kommende elektrikere på Teknisk Skole på Frederiksberg. Han gør en dyd ud af at forny undervisningen og gøre den nutidig og interessant for eleverne. Til hverdag bliver FDF-lysten stillet i FDF Ganløse, hvor han er leder i familie-FDF. Jakob er derudover medforfatter til børnebogen “SÅ LEGER VI LIGE", og så er han vild med at bygge poster i træ.

Jakob er tosset med sit niveau 94-mærke, og er vildt god til leg

Emma

Emma Samuelsen

Mail: emmasamuelsen96(snabel-a)hotmail.com
Telefon: 61 67 48 98

Dagsoplevelser, Hotspot & postmandskab

Emma er uddannet folkeskolelærer og underviser dagligt nogle heldige elever i 4. klasse i matematik og idræt. Hun er puslingeleder i FDF K25 Brønshøj, og har igennem årerne været instruktør og praktisk medarbejder på Seniorkursus Vork. Emma er drøn god til at opfinde poster med en lille fidus, og så er hun altid god til at fixe ting.

Emma er en ørn med en kap- og geringssav, og har et fantastisk grin.


Lars

Lars Lilja Granberg

Mail: roadi[snabelA]fdf.dk
Telefon: 20 67 66 40

Teknik & pladslogistik

Til dagligt arbejder Lars hos Cisco, hvor han rådgiver eksisterende og kommende kunder inden for opsætning og optimering af netværksinfrastruktur. Vi andre forstår ikke så meget af det, men vi har altid stabilt internet til VM-møderne :). Lars er vores IT-fikser og finder altid gode løsninger på vores nogle gange umulige og ambitiøse ønsker. Lars er medlemsansvarlig i FDF K25 Brønshøj, og har været med til at implementere medlemsservice i FDF

Lars er tosset med maskiner, der kører på diesel, og sine morgenløbeture.

Emilie

Emilie Clausen

Mail: emilie(snabel-a)c-compliance.dk
Telefon:

Poster, aftenoplevelser & 5. grafiker

Emilie er et KÆMPE konkurrencemenneske, og har deltaget på VM hele 7 gange og flere gange på ALLE andre løb i FDF, hvilket børnene i FDF Kgs. Lyngby får stor glæde af. Emilie er uddannet farmaceut og arbejder som medicinsk rådgiver. Når hun ikke laver VM, så bruger hun alt den tid hun kan på wakeboard, windsurfing og klatring, og så er hun aldrig bleg for en hurtig konkurrence på VMU-weekenderne.

Emilie drømmer om at sejle jorden rundt i en sejlbåd.

Magnus

Magnus Bessing

Mail: bessingmagnus(snabel-a)gmail.com
Telefon:

Teama, aftenoplevelser & netdel

Magnus læser til dagligt Design og Innovation på DTU. Han er væbnerleder i FDF Ledøje-Smørum og har været instruktør på en række kurser. Han har et stort konkurrencegen og har selv deltaget på VM mange gange. Magnus er vores 3Dgeni og kan både tegne og printe 3D modeller. Magnus er ved at skfite design program til Affinity Designer.

Magnus har et skjult grafisk talent og har adopteret en elefant

Daniel

Daniel Rea Kragskov

Mail: danielkragskov(Snabel-a)gmail.com
Telefon: 25 79 56 41

Tema & fællesprogram

Daniel arbejder som arkitekt og tegner både byudvikling og høje huse i både Danmark og Norge. Som FDFer er han medlem af K2 Nørrebro, hvor han elsker alt der har med kort, kompas og hemmelige koder at gøre. Derudover jammer han på sit klaver både hjemme i lejligheden og til FDF – og han har endda en sang med i March & Lejr.

Daniel har lige lært at lodde og elsker at sætte poster op

Matias

Matias Schaff Gadeberg

Mail: m.n.gadeberg(snabel-a)gmail.com
Telefon: 30 75 02 76

Teknik & netdel

Til dagligt arbejder Matias som IT-Konsulent hos NNE, hvor han forsøger at hjælpe pharmaindustrien med at skabe værdi ud af deres produktionsdata. Han er vild med at finde på koder og vilde historier. Når han ikke planlægger VM eller arbejder med data, spiller han basket og nyder naturen omkring hans bopæl i Værløse. Matias er leder i FDF Ganløse til familie-FDF.

Matias er tosset med at lave lejrbålsunderholdning på sommerlejr.