Patruljetilmelding (Finalen)

Velkommen til tilmelding til Finalen

Det er rigtigt dejligt, at I vil være med til at gøre Finalen 2019 til den bedste nogensinde. Nu har I påbegyndt tilmeldingen, og der er lige nogle småting, I skal vide først.

Den ansvarlige patruljeleder

På Finalen skal patruljen have en patruljeleder, der er ansvarlig for alt, patruljen laver. Da patruljelederen kender deltagerne i patruljen, er det patruljelederen, der skal vurdere, hvor meget patruljen kan klare, og beslutter hvordan jeres finaleprogram skal være.
Patruljelederen skal være over 18 år (dvs. skal være fyldt 18 år, inden Finalen begynder 29-05-2019)

Aldersgrupper

Tilmeldingen til Finalen er inddelt i tre aldersgrupper. Opdelingen sker af hensyn til de rejsekort, som I får udleveret til at rejse rundt i hovedstadsområdet med. Derfor er det rigtigt vigtigt, at I tilmelder det korrekte antal i de tre aldersgrupper efter den alder, deltagerne har på Finalen. De tre grupper er under 12 år, 12 til 15 år samt 16 år og derover.

Deltagerpris efter landsdele

Der ydes ikke rejserefusion på transporten til og fra Finalen. I stedet er deltagerprisen forskellig fra landsdel til landsdel, så det er billigere at deltage for dem, som har lang transport.

Priser 2019:

 • Landsdel 1: 170 kr.
 • Landsdel 2: 170 kr.
 • Landsdel 3: 185 kr.
 • Landsdel 4: 185 kr.
 • Landsdel 5: 185 kr.
 • Landsdel 6 i Jylland: 220 kr.
 • Landsdel 6 på Fyn: 260 kr.
 • Landsdel 7 på Lolland-Falster: 330 kr.
 • Landsdel 7, Sjælland: 395 kr.
 • Landsdel 8, Sjælland: 395 kr.
 • Landsdel 8, Bornholm: 260 kr.

Derudover betales 40 kroner pr. patrulje for mobilopladning. Prisen dækker fri mobilopladning under hele finalen for hele patruljen. Beløbet opkræves hos alle patruljer.

Ved for sen tilmelding

Hvis I tilmelder jer for sent - dvs. efter fredag d. 3. maj 2019 - så skal I selv sørge for og betale for transport rundt på hele Finalen.

Dette koster rigtig meget ekstra! I skal nemlig selv købe biletter/rejsekort til hele patruljen, til alle dagene hvor I skal køre med S-toget. Det vil ca. give en ekstra pris på kr. 150,- pr. voksen pr. dag og kr. 65 pr. barn pr. dag. Det kan altså virkelig betale sig at melde sig til i god tid!

Forklaring: Vi har tidligere haft en voldsomt merudgift og stort besvær ved at skulle købe og organisere transport til alle, der var for sent tilmeldte.

Fakturering

Prisen for deltagelse på Finalen faktureres direkte til kredsens kasserer efter finalen. Tilmeldingen er bindende, når tilmeldingen er lukket d. 3. maj 2019.

Ny eller eksisterende patrulje?

Patruljeoplysninger

Kreds:

Anden tilknytning:

 
Patruljenavn:
 

Udover 1 patruljeleder, kan I have en patruljeassistent, som skal være min. 15 år.

 

Angiv hvilke klassetrin, de øvrige patruljemedlemmer går på:

 


Bemærk, den ældste i patruljen må højest fylde 19 år i foråret 2019.

 

Login og adgangskode

I skal bruge et login for at kunne logge ind på websiden. Det behøver ikke være det samme som patruljenavnet - men kan være noget, der er kort og nemt at huske.

Login:
 
Adgangskode:
 
Gentag adgangskode:
 

Patruljeleder

Navn:
 
Email:
 
Telefon:
 
Adresse:
 
Postnr. og by:
 
Fødselsdato (dd-mm-åååå):
 

Data og privatlivs politik

 

Patruljens deltagere

Her tilmelder I det antal, I kommer i patruljen indenfor de forskellige aldersgrupper. Det er deltagernes alder d. 29-05-2019 (Finalens start), I skal indtaste.
Det er vigtigt, at tallene er korrekte i forhold til alle deltagere på Finalen af hensyn til det Travelpas, I skal bruge for at rejse rundt i København.

Husk at tælle patruljelederen samt en eventuelt assistent med i tallene. I skal ikke tælle jeres sjakperson med.

Deltagere under 12 år:
Deltagere på 12-15 år:
Deltagere på 16-18:
Ledere over 18 år:

Medbringer din kreds eller patrulje et fællestelt på mere end 36m2 på pladsen.

Postmandskab på Finalen

Alle kredse skal medbringe mindst én postmandskab for hver to patruljer der tilmeldes. Vi har brug for navn, mobilnummer, og e-mailadresse på postmandskabet, så vi kan koordinere og informere om poster og opgaver inden Finalen.

Hvis en anden patrulje i kredsen allerede har tilmeldt en sjakmedarbejder, som patruljerne kan "dele", så vises en liste herunder. Alternativt skal I skrive alle oplysninger ind i skemaet.

Læs mere om postmandskab her

Navn:
Telefon (mobil):
E-mail: