Vil du være en del af VMU?

Udvalget bag Væbnermesterskabet søger nye kræfter, der kan være med til at skabe nye oplevelser for 1600 børn og unge mennesker. Arbejdet med Væbnermesterskabet 2021 er startet, men der er brug for flere gode kræfter omkring bordet. VM2021 bliver særligt, fordi vi afvikler finalen landsdelsbaseret og med Covid-19 i kulissen. Der er derfor stadig brug for din hjerne til at tænke med.

Arbejdet

Vi mødes til planlægning cirka én aften om måneden og 2-3 weekender efter jul. Finalen på Væbnermesterskabet er i Kristi Himmelfart, og her skal du kunne deltage. Derudover forventes det, at du kan arbejde selvstændigt imellem møderne, hvis du har påtaget dig en opgave. Foruden den fælles møde aktivitet skal man deltage i hotspots og arbejdsmøder i underudvalg. Alle møder og weekender foregår på Sjælland, så du skal bo i Københavnsområdet. Vi ser gerne at du har lidt erfaring med FDF arrangementer, kurser og lejre, men vi opfordre alle til at søge.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du kan nikke genkendende til ét eller flere af nedenstående punkter:

  • Jeg har masser af gå-på-mod og er klar til at kaste mig ud i et større FDF-arrangement.
  • Jeg kan finde på verdens mest gakkede og sjove poster for deltagerne.
  • Jeg har hænderne skruet rigtigt på og kan bygge udstyret til de sjove poster, jeg har udtænkt.
  • Jeg har lyst til at lave nærværende forkyndelse og tema-fortællinger for alle patruljerne.
  • Jeg er vant til at arbejde på computer og føler mig hjemme i CMS-systemer, Google docs, Excel og lignende.
  • Jeg går op i konkurrence, oplevelser og fairness.
  • Jeg kan løse en morsekode og er lidt tosset med det mellem linjerne.

Udvalget

Væbnermesterskabsudvalget består af 9-10 personer, der sætter det hyggelige samvær højt i vores arbejde. Vi føler os forpligtede overfor hinanden, men har også forståelse for skiftende situationer og arbejdsbyrder uden for udvalget. Det betyder, at der i VMU er plads til at påtage sig masser af ansvar, men også til at til at kigge lidt over skulderen den første tid og have en mindre portion opgaver. Det er dog vigtigt, at du har mod på at løfte i flok og tage en tørn, når det gælder. Det vigtigste for os er, at du har lyst til både fællesskabet i udvalget og arbejdet med at skabe Væbnermesterskabet 2021.


Hvis du tænker, at det kunne være noget for dig, så send os dit navn, samt hvilken kreds du kommer fra og hvor du bor på vm@mesterskabet.dk senest den 28. december 2020. Du kan også skrive lidt om hvem du er, hvor du kommer fra, og hvad du kunne tænke dig at lave i Væbnermesterskabet, men det er ikke nødvendigt med en lang ansøgning. Når vi har fået ansøgninger ind, kigger vi dem igennem vurderer hver enkelt, herefter kontakter vi dig med enten afslag eller invitation til videre forløb


Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere, er du velkommen til at kontakte formanden. Enten pr. mail på eller pr. telefon til Christian Cannon. Du kan finde alle kontaktoplysninger på mesterskabet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.
Hilsen VMU