Presse

Væbnermesterskabets logo

VM Logo i .png
VM Logo i.pdf

Væbnermesterskabets ord

Netdelen

Den del af konkurrencen, der består i at løse opgaver, der dukker op her på hjemmesiden. Netdelen varer typisk fra start februar til Kristi Himmelfartsferien. Patruljerne er rundt omkring i Danmark, men løser samme opgaver.

Netopgaver

I løbet af Netdelen holder patruljerne øje med, hvornår der kommer nye ting, de skal løse for at få point. Det de løser, kaldes netopgaver. Netopgaverne skal besvares på forskellige måder: Foto, video, lyd, tekst, multiple choice og sæt i rækkefølge.

Hotspot

I løbet af Netdelen er der typisk to weekender med Hotspots. Hotspots er dage med mange opgaver, der lukker hurtigt. Der kan også være en en historie, der opleves gennem netopgaverne.

Finalen

Den del af konkurrencen, der foregår i København. Vi kalder det en finale, men alle kan være med. Man kan også deltage, selvom man ikke har været med på Netdelen.

Specialistkategori

Udover at kåre vindere af hele Væbnermesterskabet i to aldersrækker, kåres der vindere i seks forskellige specialistkategorier. Specialistkategorierne kan skifte fra år til år og kan ses under fanen "Finalen".