Kontakt

Udvalget2014 3maj

Væbnermesterskabsudvalget 2018. Foto: Jonas Holmriis

Telefon

Under finalen kan du komme hurtigt i kontakt med receptionen, teknikfolkene eller andre fra udvalget via dette nummer: 25 94 39 16

Mailen

Du kan altid maile til os på
vm[snabelA]mesterskabet.dk

Facebook

Væbnermesterskabet har en side på Facebook, som du kan like. Her kan du se billeder fra sidste år og meget mere. Vi prøver at besvare de spørgsmål, som kommer ind, men vil du være sikker på et svar, så send os en mail.
www.facebook.com/mesterskabet

Udvalget

Skal du have fat i en specifik fra udvalget, kan du finde kontaktinformationen herunder. Du kan også læse om, hvad de arbejder med ift. VM, så du kan finde den rette person i første hug.


Marie

Marie Krogsgaard Holmriis

Mail: mkholmriis[snabelA]gmail.com
Telefon: 29 24 44 42

Formand, Poster og Kommunikation

Marie er udvalgets mest erfarne deltager i VM, hvor hendes patrulje har kæmpet sig gennem 7 års VM-konkurrencer og har vundet to gange. Marie har en bachelor i HA(psyk.) fra CBS og er igang med at læse kanidaten nu. Marie arbejder også i Friluftsland og har gået på Silkeborg Højskole.

Marie er tosset med at sove udendørs - også om vinteren.

Christian

Christian Cannon

Mail: christian[snabelA]cannon.dk
Telefon: 40 68 01 06

Formand, Poster og sjak

Christian arbejder til dagligt med kundeoplevelser og projektledelse hos Aarstiderne. Han er vildt med klatring og friluftliv og har tilbragt mange påske- og efterårsferier på Seniorkursus Vork og så er han leder i FDF Mørkhøj

Christian vild med excelark og flettejetter (brevflet)

Jakob

Jakob Korgsgaard Berg

Mail: jakobkorsgaardberg(snabel-a)gmail.com
Telefon: 31 32 21 77

Poster og Grafik

Til dagligt er Jakob i lære som elektriker. Jakob er leder i FDF Skovlunde, hvor seniorerne bliver dygtiggjort i klassiske discipliner. Desuden er han redaktionssekretær for FLUX og har skrevet bogen "Så leger vi lige"

Jakob er tosset med sit niveau 94-mærke og er vildt god til leg

Emma

Emma Samuelsen

Mail:Emmasamuelsen96(snabel-a)hotmail.com
Telefon: 61 67 48 98

Poster

Emma er et konkurrencemenneske helt ind til benet. Hun var i 2015/16 Giv-Et-År medarbejder på Rysensteen. Hun har deltaget mange gange på VM og er ekspert i poster. For tiden er Emma lærervikar på Utterslev Skole, inden studierne som lærer starter for alvor efter sommerferien.

Emma har et fantastisk grin og et smittende humør.


Lars

Lars Lilja

Mail: roadi[snabelA]fdf.dk
Telefon: 20 67 66 40

Teknik og Pladsen

Til dagligt arbejder Lars hos Cisco, hvor han rådgiver eksisterende og kommende kunder inden for opsætning og optimering af netværksstrukturer. Vi andre forstår ikke så meget af det, men vi har altid stabilt net til VM møderne :)

Lars er tosset med maskiner der kører på diesel og poletter.

Matias

Matias Normann Gadeberg

Mail: M.n.gadeberg(snabel-a)gmail.com
Telefon: 31 77 91 03

Tema og Fællesprogram

Til dagligt arbejder Mathias som kemiingeniør hos en producent i Køge, hvor han skal optimere deres produktion. Han er leder for de sejeste seniorvæbnere i K25 Brønshøj der kom på 8. pladsen den første gang de var med til VM. Matias har gået på Silkeborg Højskole og har var buddymakker med Marie da de var med højskolen i Canada.

Matias er tosset med at lave lejrbåls underholdning på sommerlejr.

Emilie

Emilie Clausen

Mail:emilie(snabel-a)c-compliance.dk
Telefon: 30 25 98 04

Tema og Fællesprogram - 5. grafiker

Emilie er et KÆMPE konkurrencemenneske og har deltaget på VM hele 7 gange. Hjemme i kredsen, FDF Kgs. Lyngby, har Emilie og hendes med pilteledere en detaljeret plan for, hvordan deres pilte skal blive verdensmeste i Væbnermesterskabet, når de rykker op som væbnere. Når hun ikke træner piltene i samarbejde, holdånd, orientering, koder, løbstaktik, vandring og meget andet læser hun til farmaceut på København Universitet.

Emilie er helt tosset med windsurfing.

Line

Line Falkesgaard Kristensen

Mail: Line.falkes(Snabel-a)gmail.com
Telefon: 51 16 44 74

Tema og Fællesprogram

Line arbejder på et plejehjem, inden studierne som sygeplejerske starter efter jul. Line kommer fra FDF Holstebro 1. kreds, hvorfra hun med en patrulje har vundet VM 1 gang, men er nu med i FDF Utterslev. Line var GEÅ på Hardsyssel efterskole i 2016/17, og er desuden med i lederskoleudvalget i landsdel 3 og kursusleder på seniorvæbnerkursus Hardsyssel.

Line er faktisk ret tosset med biler