Kontakt

Væbnermesterskabsudvalget 2019. Foto: Emil Amundsen

Telefon

Under finalen kan du komme hurtigt i kontakt med receptionen, teknikfolkene eller andre fra udvalget via dette nummer: 7199 4117

Mailen

Du kan altid maile til os på
vm[snabelA]mesterskabet.dk

Facebook

Væbnermesterskabet har en side på Facebook, som du kan like. Her kan du se billeder fra sidste år og meget mere. Vi prøver at besvare de spørgsmål, som kommer ind, men vil du være sikker på et svar, så send os en mail.
www.facebook.com/mesterskabet

Udvalget

Skal du have fat i en specifik fra udvalget, kan du finde kontaktinformationen herunder. Du kan også læse om, hvad de arbejder med ift. VM, så du kan finde den rette person i første hug.


Christian

Christian Cannon

Mail: christian[snabelA]cannon.dk

Telefon: 40 68 01 06

Formand, dagsoplevelser og postmandskab

Christian arbejder med Customer Experiences og projektledelse hos Aarstiderne. Han er Seniorvæbnerleder i FDF Mørkhøj og har været instruktør på utallige Seniorkurser på Vork. Christian er vildt med klatring og friluftliv og har tilbragt mange timer i trætoppene og med madlavning over bål.

Christian elsker excelark og flettejetter

Jakob

Jakob Korgsgaard Berg

Mail: jakobkorsgaardberg(snabel-a)gmail.com

Telefon:31 32 21 77

Dagsoplevelser og Grafik

Jakob arbejder som elektriker. Til hverdag bliver FDF-lysten stillet I FDF Skovlunde, hvor han er leder for Tumlinge, Pilte og Seniorer. Jakob er derudover medforfatter til den succesfulde børnebog “SÅ LEGER VI LIGE..”

Jakob er tosset med sit niveau 94-mærke og er vildt god til leg

Matias

Matias Normann Gadeberg

Mail: M.n.gadeberg(snabel-a)gmail.com
Telefon: 99 55 76 13

Aftenoplevelser og Fællesprogram

Til dagligt arbejder Matias som kemiingeniør hos Ørsted hvor han forsøger at regne ud hvordan man kan lave affald om til energi. Han er vild med at finde på koder og vilde historier. Når han ikke planlægger VM eller arbejder med affald spiller han basket hvilket er lidt sjovt når han ikke er højere end han er.

Matias er tosset med at lave lejrbåls underholdning på sommerlejr.

Emma

Emma Samuelsen

Mail:Emmasamuelsen96(snabel-a)hotmail.com
Telefon:61 67 48 98

Dagsoplevelser og Postmandskab

Emma er ved at uddanne sig som folkeskolelærer og ved siden af studiet arbejder hun som lærervikar på Utterslev Skole. Hun er kredsleder i FDF Vesterbro og tumlingeleder i FDF Utterslev. Emma er praktisk medarbejder på Seniorkursus Vork.

Emma er en ørn med en kapgeringssav og har et fantastisk grin.


Lars

Lars Lilja Granberg

Mail: roadi[snabelA]fdf.dk
Telefon: 20 67 66 40

Teknik og Pladsen

Til dagligt arbejder Lars hos Cisco, hvor han rådgiver eksisterende og kommende kunder inden for opsætning og optimering af netværksstrukturer. Vi andre forstår ikke så meget af det, men vi har altid stabilt net til VM møderne :)

Lars er tosset med maskiner der kører på diesel og sine morgen løbeture.

Emilie

Emilie Clausen

Mail:emilie(snabel-a)c-compliance.dk
Telefon:

5. grafiker

Emilie er et KÆMPE konkurrencemenneske og har deltaget på VM hele 7 gange. Emilie læser til farmaceut på Københavns Universitet og i februar tager hun til Cold Hawaii for at windsurfe og være på studieophold på et apotek i et halvt år. Når Emilie ikke læser, er hun puslingeleder i FDF Kgs. Lyngby.

Emilie drømmer om at sejle jorden rundt i en sejlbåd.

Line

Line Falkesgaard Kristensen

Mail: Line.falkes(Snabel-a)gmail.com
Telefon:51 16 44 74

Aftenoplevelser og Fællesprogram

Til daglig studerer Line til sygeplejerske på diakonissestiftelsen. Line bager de vildeste gulerodsbrud og kan strikke en sweater på ingen tid. Ugentlig er hun seniorvæbnerleder i FDF Skovlunde.

Line er badass hækler... ( og strikker ;)

Marlene

Marlene Schmidt Pedersen

Mail: marlene_s_p(Snabel-a)hotmail.com
Telefon:23 24 10 46

Aftenoplevelser og Fællesprogram

Marlene studerer til dagligt Design og Innovation på Danmarks Tekniske Universitet. Hun brænder for skøre idéer og skal helst have gang i så mange projekter som muligt. Marlene er leder i FDF Vesterbro, og når hun ikke er der, er hun et andet sted. Marlene er meget iderrig.

Marlene kan slikke sig selv på albuen og ligner en anden person rigtig meget.

Andreas

Andreas Emil Nesgaard

Mail: mailSnabel-a)andreasemil.dk
Telefon:61 71 40 04

Dagsoplevelser og seniorgrafiker

Når Andreas Emil ikke laver VM arbejder han som lærer på Viby Friskole. Om torsdagemn er han puslingeleder i FDF K 19 - Vanløse. Andreas Emil er en dygtig musiker og er verdensmester i rytmer. Andreas Emil elsker bananer og mangoer

Andreas er god til at jonglere mens han kører på segway