Sjak

Sjak er sådan set de vigtigste på hele Finalen. Du er som sjak med til at skabe deltagernes oplevelser og vi er dybt afhængige af at have verdens bedste sjak. Det er sjakket der udfører alt det udvalget har planlagt i praksis, og skal sådan set bare møde op og være klar til at give den gas. Der er sørget for materialer og postbeskrivelser

Sjak på Finalen

Alle medarbejdere på Finalen kaldes sjakmedarbejdere og klarer en masse vidt forskellige opgaver:

  • Bemanding af poster
  • Receptionen
  • Mad
  • Postopsætning
  • og meget andet

Den klart største opgave er bemanding af poster og mere præcist er det i følgende tidsrum:

  • Torsdag 7-18 (Posten har åbent fra 8-17)
  • Torsdag ca 20-22
  • Fredag 7-18 (Posten har åbent fra 8-17)
  • Lørdag 7-18 (Posten har åbent fra 8-17)
  • Lørdag 20-23

Det er postmandskabet der i det fleste tilfælde sætter de mindre materialetunge poster op. Da posten skal være klar til klokken 08:00, må det forventes at man tager afsted fra lejren allerede kl 07:00 - måske før - for at kunne nå at være klar. Der er morgenmad til alle sjakmedarbejdere fra kl 06:00 i sjakteltet på lejrpladsen

Hvor meget sjak skal kredsen stille med?

En kreds skal stille med én sjakmedarbejder pr. to tilmeldte patruljer, til hvert af de ovenstående tidsrum. Det behøver ikke være den samme person, to personer kan altså godt dele sjak-tjansen for samme patrulje De skal blot begge oprette sig som sjak og angive hvilke tidsrum de dækker for patruljen. En person skal tage en hel blok af gangen, man kan altså ikke afløse hinanden midt på dagen - dette af hensyn til postensafvikling. Tilmelding af sjak sker via tilmeldingsfunktionen på forsiden.

Sjakmedarbejderen kan selvfølgelig være hos, spise og sove med patruljen udenfor de ovenstående tidspunkter. Det kan være en medleder, en storebror eller et bestyrelsesmedlem. Det eneste det kræver at vedkommende er minimum 18 år og en fornuftig person.

Sjakmedarbejderens transport til og fra Finalen betales af patruljen, mens Væbnermesterskabet til gengæld betaler transporten under Finalen og giver en sandwich til frokost torsdag, fredag og lørdag. Hvis en sjakmedarbejder kan spise mere end en sandwich eller gerne vil have lidt godter undervejs står det frit for, men det er for egen regning.

Sjak uden patrulje

Du kan også være sjakmedarbejder uden at være tilknyttet en patrulje. Det koster ikke noget og Væbnermesterskabet betaler din transport til og fra Finalens lokation. Vi har altid brug for sjak, så hvis du har lyst til at være med på årets Væbnermesterskab så skriv en mail til vm[SnabelA]mesterskabet.dk eller tilmeld dig på sjaktimeldingen på forsiden.

Har du yderligere spørgsmål om sjak så skriv endelig til vm(a)mesterskabet.dk